Szent Anna Katolikus Általános Iskola Nyírtelek

I. T-Forg Trans KUPA - Teremlabdarúgó-torna

I. T-Forg Trans KUPA - Teremlabdarúgó-torna
2019. január 25-27.
32 csapat, 500.000 Forint összdíjazás, plusz serlegek!

Nevezési díj: 30.000 Ft / csapat
Nevezhető létszám: 15 fő / csapat
Nevezési határidő: 2019. 01. 15.

Díjazás:
1. helyezett csapat: 280.000 Ft, vándorserleg, serleg, oklevél
2. helyezett csapat: 140.000 Ft, serleg, oklevél
3. helyezett csapat: 50.000 Ft, serleg, oklevél
4. helyezett csapat: 30.000 Ft, serleg, oklevél

A tornán bárki részt vehet, de kizárólag egy csapatban szerepelhet.
Játékidő: 2x12 perc. Játéktér: 20x40 méteres pálya. A kapu mérete: 5x2 méter. A focikupán mindenki saját felelősségére vesz részt.

Szervező: Dajka László, Nyíregyházi Sportcentrum Kft. 30/700-2158
Lebonyolító: Stopli Sportegyesület

Nevezés: rendezvény@nyiregyhazisc.hu
További információ: www.tforgkupa.hu

Kiemelt támogatónk: Konyhamöbel
Támogatóink: 383 The kopjary water, Maxliner Hungary, EASTURN, Eurosmart Kft., Harmónia Ingatlaniroda, Colorado Steakhouse, ZEMA Nyíregyháza, Landauer Pékség, Nyírségi Életút Egyesület, Hydrex Kft., Márkaépítők

Január 25. péntek: 14.00 - 22.00
Január 26. szombat: 08.00 - 20.00
Január 27. vasárnap: 08.00 - 19.00

Szezonzárás 2018

A Nyírteleki Sport Egyesület utánpótlás csapatai számára lezárult a tavaszi szezon. Sikeres , eredményes időszakot zártak az U7, U9, U11,U13 fiú csapatok és az U15-ös lányfoci csapat. A kosárlabda szakosztály is tovább öregbítette Nyírtelek hírnevét. Köszönet illeti az edzőket kitartó munkájukért . Miklósné Kinyik Éva, Hudák Karolina, Jenei Zoltán és Thury László növelgette az utánpótlás "palántákat"  Jó pihenést mindenkinek a nyári szünetre!( Az U16-U19 és felnőtt csapat értékelése későbbi időpontban lesz.)

Újévi Teremlabdarúgó torna : U 15 –leány csapat

 

Az új esztendő első hetét egy remek hangulatú futball tornával kezdte U-15-s leány  csapatunk Újfehértón. A tornán hat csapat vett részt, néhány csapattal a megyei bajnokságban már játszhattunk, kivéve Cigánd csapatát, velük először találkoztunk. Tíz órakor került sor a megnyitóra, ahol köszöntőt mondott Vinkler József a torna elnöke, emellett a játékvezetők ismertették a szabályokat a játékosokkal.

Tíz óra után nem sokkal került sor az első mérkőzésünkre, Nagyecsed csapata ellen. Csapatunk taktikája leginkább a védekezésre és a támadó szögletrúgás hatékonyságára volt kiélezve ezen a tornán. A lányok nagyon jól kezdték a mérkőzést minden erejükkel törekedtek a fegyelmezettségre és koncentrációjuk is helyén volt. Mentális fejlődésüket igazolja, hogy kapott gól után, hátrányból egyenlítettek egy támadószöglettel, a szögletet Mocsár Krisztina végezte, a labdával pedig Bátori Orsolya lepte meg az ellenfél hálóőrét, ezzel az eredmény 1-1 lett.

Nagyecsed után, Mátészalka csapatával mérhettük össze erőinket, akik a bajnokságban dobogós helyen állnak. Az előző mérkőzéshez hasonlóan nagyon jól védekeztek a lányok, jó iramú kiélezett mérkőzés alakult ki, ellenfelünk a 18-19. percben lepett meg minket két góllal. Sajnos innen már nem volt elég időnk a szépítésre vagy egyenlítésre, ugyanis a játékidő 1x20 perc volt a tornán.

A soron következő mérkőzésünket a házi gazda Újfehértó csapata ellen kezdhettük meg kora délután. Az előző mérkőzések tükrében minden a helyén volt védekezés terén, egy apróbb figyelmetlenség miatt csapatunk szintén az utolsó pár percben egy gólos hátrányba került.

A következő felvonásban Fehérgyarmat csapata ellen léptünk pályára, a torna legizgalmasabb és legtartalmasabb mérkőzése volt. A lányok meglepően harciasabb modorral léptek fel, talán ezen a mérkőzésen voltak a leglelkesebbek és a legharciasabbak, figyelmük egy percet sem lankadt. Ellenfelük nem tudott gólt szerezni. A játék vége előtt 2 perccel büntető rúgást ítélt ellenünk a bíró, viszont Boros Annabella bravúrosan hárította a bal hosszú sarokba helyezett labdát. Az eredmény így 0:0 maradt.

Az utolsó mérkőzésünkre három óra magasságában került sor. Csapatunk eddig még nem találkozott a Cigánd gárdájával, megleptek minket két góllal, így az eredmény 2:0 lett. Szimpatikus és sportszerű csapattal találkozhattunk.

Összességében a lányok nagyon jó teljesítményt nyújtottak. Hasznunkra volt a tornán való részvétel, visszaigazolást kaphattam az eddigi munkáról, elégedett voltam velük. Tudunk védekezni, ami egy csapatban az alapok első lépcsőfoka, innen már a későbbiekben a hatékonyabb támadásvezetés és befejezés lesz a cél. A fejlődés csapat szinten és egyéni szinten is visszatükröződött.

Ötödik helyen végeztünk. Emellett egy különdíjjal is gazdagodtunk.

Eredményeink:

NYSE-Nagyecsed: 1-1 Gól: Bátori Orsolya 
NYSE-Mátészalka: 0:2 
NYSE-Újfehértó: 0:1
NYSE-Fehérgyarmat 0:0 
NYSE-Cigánd: 0:2

Résztvevő csapatok:

NYSE
Mátészalkai MTK 
Cigánd SE 
Nagyecsed SE 
Újfehértó SK 
Fehérgyarmat FC

Hudák Karolina
   utánpótlásedző

Szezonzáró értekezlet Nyírteleki Sport Egyesületben

2017. 06.07-én zártuk-értékeltük a tavaszi szezont az U7, U9, U11, U13 valamint a lánykosárlabda csapat számára. Köszönet az NYSE futball utánpótlás edzőinek, csapatainak -valamint a kosarasok edzőjének s csapatának az eredményes munkáért, amivel öregbítették Nyírtelek hírnevét ! A rendezvény most az általános iskolai korosztályt érintette. Az U16 és a felnőtt "BAJNOK" labdarúgó csapat számára külön értékelés-zárás lesz egy későbbi időpontban.

Jó pihenést a nyárra!

Horváth-Bócsi Irén
        elnök

Nyírteleki Sport Egyesület

Szépen csillog a bronz is!

 A Nyírteleki Sport Egyesület U9-es csapata a Filo SE által szervezett tornán vett részt 2017.01.28-án , szombaton Nyíregyházán.

Öt egyesület hat csapata mutatta meg, hogy a Bozsik-programon kötött

barátságok - kapcsolatok működnek egyénileg,  házon belül is. A házigazda csapata mellett Grund FC Oros 2 csapata, Gávavencsellő, Apagy és Nyírtelek vett részt a fedett műfüves tornán.

2008-2009-es születésű gyermekeink 3 győzelmet és 2 vereséget szenvedtek. Csapaton belül gólkirályunk, Kovács Szabolcs Roland 7 gólt szerzett.

A körmérkőzések végén a III. helynek járó kupával tértek haza a fiúk . A házigazda elismerésül csapatonként egy-egy  óriáspizzával látta vendégül őket.  A jutalom ebéd  elfogyasztása után fáradtan, de büszkén jöttünk haza és csillogó szemmel mesélték a gyerekek szüleiknek  az átélt, feledhetetlen  élményeket.

Köszönet a FILO SE-nek a meghívást ,  valamint a Nyírteleki Sport Egyesületnek a lehetőséget!

 

Mokánszki Ágnes

koordinátor

 

A Nyírteleki Sport Egyesület labdarúgó szakosztályának záró rendezvénye 2015.december 12.


 

Dokumentumaink 

Elfogadott sportfejlesztési program 2016/2017

Jóváhagyó határozat 2016/2017

Sportfejlesztési program

Jóváhagyó határozat

Sportfejlesztési program NYSE 2017/2018

Jóváhagyó határozat 2017/2018

Sportfejlesztési program 2017/2018

Adószámunk: 18269071-1-15

Kérjük adója 1 % -val  támogassa a Nyírteleki Sport Egyesületet,
ezzel hozzájárul Nyírtelek Város lakóinak egészséges életmódjához, a kulturális-és sportrendezvények sikeres lebonyolításához.
Adószámunk: 18269071-1-15

Köszönettel : Horváth-Bócsi Irén NYSE elnök