Szent Anna Katolikus Általános Iskola Nyírtelek

Tanévnyitó ünnepség új információi

Tisztelt Szülők és Diákok!

A járványügyi helyzetre való tekintettel, alkalmazkodva az előírásokhoz, betartva a szabályokat, változtattunk a tanévnyitó ünnepség rendjén. A Veni Sanctera, amelynek helyszíne a Szent Anna templom udvara (Petőfi út), csak az 1. évfolyamos diákokat és az első osztályos tanulók hozzátartozóit várjuk. Kérjük, hogy egy tanulót csak egy fő felnőtt kísérjen.
A többi évfolyam tanévnyitó ünnepsége 2020. szeptember 1-jén az osztályfőnökök tájékoztatása szerint történik épületenkénti megosztásban.

Az ünnepélyes rendezvényen felnőttek számára szájmaszk használata kötelező. Megjelenés diákok számára: 2020. 08. 31-én fekete/fehérben, szeptember 1-jén nem kötelező az ünnepi viselet. A tankönyvek és a Kormány által a HH-s , HHH-s tanulók számára biztosított tanszerek átvétele az osztálytermekben 2020. szeptember 1-jén zajlik az osztályfőnökök irányításával. Az eszközök átvételéhez megfelelő táskát hozzanak magukkal a diákok.
További kérés a szülők számára: az intézménybe csak az első évfolyamos tanulók kísérői léphetnek be az első tanítási napon, amelyen 8:00-kor szülői értekezletet tartunk számukra. A tanév további részében az intézményi eljárásrendnek megfelelőlen vehetik igénybe a szülők az iskola szolgáltatásait.
Intézményünk intézkedési tervét a járványügyi helyzetre vonatkozóan honlapunkon közzé tettük.

Intézkedési terv a 2020/2021. tanévben a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről