Szent Anna Katolikus Általános Iskola Nyírtelek

Egyházmegyei szövegértési verseny a Szent Anna Katolikus Általános Iskolában

„Attól jó egy szöveg, hogy ott van mögötte az egész irodalom.”

                                           (Szabó T. Anna)

 

Április 22-én a Föld napját ünnepeljük, de az idén nem csupán ezért volt ez jeles nap a nyírteleki Szent Anna Katolikus Általános Iskolában.

Intézményünkben ezen a napon került sor – több mint tíz éves hagyományt követve - a „Jöttem, láttam, értem” című egyházmegyei szövegértési verseny megrendezésére. A verseny célja az olvasás szeretetének, fontosságának erősítése, a szövegértés kompetenciájának fejlesztése. Örömünkre szolgált, hogy ebben az évben is nagy érdeklődést keltett versenyünk. A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye iskoláiból, illetve vármegyénkből tíz iskola nevezte be olvasást kedvelő, szövegértésben jeleskedő diákjait. Nagy szeretettel fogadtuk a gyerekeket és kísérőiket:

 • a Szent János Katolikus Bölcsőde, Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolából Egyekről,
 • a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskolából,
 • a Tiszanagyfalui Általános Iskolából,
 • az Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és AMI, Óvoda és Bölcsődéből és tagiskolájából Nyírkércsről,
 • a Nyíregyházi Bem József Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagintézményéből, 
 • a Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskolából Geszterédről,
 • az Erzsébet Királyné Német Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolából Rakamazról,
 • a Szent József Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumból Debrecenből,
 • a Széchenyi István Katolikus Német Nemzetiségi, Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvodából Mátészalkáról.

 

 A versenyt három korcsoportban hirdettük meg. A 3-4., 5-6., 7-8. évfolyamokon több mint 60 tanuló mérte össze szövegértési készségét. Igazgatónő ünnepélyes megnyitóját követően a versenyző diákok elvonultak a tantermekbe, s a legjobb tudásukat összeszedve írták meg a feladatlapokat. A verseny után iskolánk ebédlőjében frissítő ital és pogácsa várta a versenydrukk hevétől kipirult arcú diákokat. Vendégeink távozása után iskolánk pedagógusai javították, értékelték a feladatokat.

 

Az alábbi eredmények születtek:

3-4. évfolyam:

I.hely: Paczók Dorka - Széchenyi István Katolikus Német Nemzetiségi, Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvoda - Mátészalka

II.hely: Molnár Méda - Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola - Geszteréd

III.hely: Zakar Dóra - Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola – Geszteréd

5-6. évfolyam:

I.hely: Papp Janka – Szent János Katolikus Bölcsőde, Óvoda, Általános Iskola és AMI - Egyek

II.hely: Farkas Laura – Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és AMI, Óvoda és Bölcsőde

III.hely: Oláh Dorka - Széchenyi István Katolikus Német Nemzetiségi, Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvoda - Mátészalka

 

7-8. évfolyam:

I.hely: Mészáros Emma – Szent Anna Katolikus Általános Iskola - Nyírtelek

II.hely: Kovács Gábor - Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és AMI, Óvoda és Bölcsőde

III.hely: Barta – Labojko Dóra - Széchenyi István Katolikus Német Nemzetiségi, Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvoda – Mátészalka

 

A helyezést elérő tanulók oklevélben, könyvjutalomban és könyvutalványban részesültek.

Gratulálunk minden eredményesen szereplő versenyzőnek és a felkészítő tanároknak!

Köszönetünket fejezzük ki továbbá a fenntartó támogatásáért, valamint  a résztvevő iskolák pedagógusainak, diákjainak és intézményünk  nevelőtestületének ,technikai  dolgozóinak a program megvalósulásáért /  sikeréért tett együttműködéséért , munkájáért.

 

                                                                                          Tereminé Horváth Ildikó

                                                                                          igazgatóhelyettes (szervező)

„Szent Lukács és Szent Kinga nyomában” - sikereink Egyházmegyei versenyen

A debreceni Szent József Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium által hirdetett „Szent Lukács és Szent Kinga nyomában” nevezetű hittanversenyen vett részt iskolánk két csapata 2024.április 17-én, Debrecenben.

A vetélkedőre a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye által fenntartott közoktatási intézmények tanulóit várták 3-11. évfolyamig. A központi téma Szent Lukács evangéliumának egyes szakaszai, illetve Árpád-házi Szent Kinga élete. Projekt munkát is készítettek a gyerekek: plakátot és naplót Szent Kinga életéből merítve.

A 3-4. osztályos korcsoport különdíját érdemelte meg iskolánk Szent Kinga nevezetű csapata, tagjaik: Bakó Bianka, Szabó Klaudia, Dávid Patrik Róbert.

Az 5-8. osztályos korcsoportban II. helyezést ért el Gdovin Boglárka, Mészáros Emma és Bodnár Kristóf csapatmunkában.

Gratulálunk a sikeres megmérettetéshez. Felkészítő tanáraik: Lakatos Marianna és Szántó Alfréd.

Tudásbajnokság vármegyei döntő

A nyírteleki Szent Anna Katolikus Általános Iskola tanulói sikeresen szerepeltek a Bendegúz Gyermek és Ifjúsági Akadémia által meghirdetett Tudásbajnokság tehetséggondozó levelezős tanulmányi verseny vármegyei döntőjében. Érkeztek versenyzők a megye minden részéből, így a legjobbak vívhatták ki az elismerést, amire büszkék lehetünk.

Elért eredményeik bizonyították tanulónk tudását, felkészültségét!

Kiemelkedő teljesítményt elért tanulóink :

Szalanics Tibor (6.a) 1 helyezést ért el matematika tantárgyból.. Országos döntőbe jutott

Első tizenöt helyezést elért tanulónk :

Felső tagozat matematika tantárgy:
14. helyezett Mező Tamás (6.b)
8. helyezett Nagy Zsombor (7.a)
7. helyezett Mokánszki Milán (7.a)
6. helyezett Mező Zsolt (7.a)

Alsó tagozat környezetismeret tantárgyból:
8. helyezett Feri Krisztián (4.b)
9. helyezett Boros Kristóf(4.b)
10. helyezett Dávid Patrik (4.b)

Olvasás-szövegértés tantárgyból:
12. helyezett Lovas István( 4.a)
14. helyezett Ádi Norbert(4.b)
15. helyezett Üveges Jázmin Hanna (4.b)

Eredményesen szereplő tanulóink :

Felső tagozat

Matematika: Jászai Jázmin (6. a)

Alsó tagozat :

Matematika tantárgyból:
2. a : Hudák Péter
3 .a:Gutyán Máté , Kovács Bálint Dankó Levente Dankó Dorka Nagy Noémi
4. b: Bakó Bianka Szabó Klaudia

Olvasás-szövegértés tantárgyból: 4.a Berndt Máté

Köszönet eredményes felkészítő munkájáért :Nagyné Sipos Valéria, Mértenné Orosz Andrea, Szilvássy Klára, Szántó Alfréd, Thury László pedagógusoknak.

Költészet napi versmondó versenyen jártunk…

"A költészet az emberiség lelki tápláléka."

Ennek a gondolatnak a jegyében a magyar költészet napját Magyarországon éppen 60 éve rendezik meg kisebb és nagyobb településeken egyaránt. Április 11-e József Attila születésnapja. Ehhez kapcsolódóan Nyírtelek Város a hagyományok szerint évről-évre meghirdeti a költészet napi versmondó versenyét. Két korcsoportban is szép szavalatokat hallhattunk a „szentannás” diákok előadásában. Az alsó-és felső tagozatos diákjaink magyar költők verseit tolmácsolták, amelyeknek témájául a tavasz és az Istenhit szolgált. A zsűri értékelésekor fontos szerepet játszott a vers és a diák lelkivilágának a találkozása, a hangsúlyozás és a szép beszéd.

Dicséret illeti a felkészítő pedagógusokat, szülőket, de leginkább a bátran kiálló és verseket tolmácsoló tanítványainkat. A diákok és a közönség is ezen a napon gazdagabb lett egy verssel, amely mindig melengeti a lelkünket. 

A verseny eredményei az alábbiak szerint alakult.

Alsó tagozat:

I. helyezett: Boros Marcell 4.b
II. helyezett: Nagy Noémi 3.a
III. helyezett: Beri Roland Andor 1.b


Felső tagozat:

I. helyezett: Mező Zsolt  7.a
II. helyezett: Bodnár Kristóf 8.b
III. helyezett: Mokánszki Milán 7.a

 

Baltighné Kozma Marianna
felkészítő tanár (felső tagozat)

Újabb két győzelem

A labdarúgás Diákolimpia nagykörzeti döntőjének második fordulójában Tiszanagyfalu ellen 3:0 , Tiszadob ellen 3:1 volt az eredmény. A nyírteleki Szent Anna Katolikus Általános Iskola csapata eddig veretlen! A jövő héten szerdán alakul ki a végeredmény- akkor már az érmekért megy a küzdelem.

Egyházmegyei szavalóverseny

"Jézus a jóság, veled van mindig, átölel téged! Jézus a jóság, bízd rá életed!" - közös imával kezdődött 2024.február 24-én a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye által rendezett szavalóverseny döntője, amelyre az Egyházmegye teljes területéről érkeztek a korábbi elődöntők helyezettjei. Háromszorosan is öröm töltött el: a Szent Anna Katolikus Általános Iskola Nyírtelek 8.osztályos tanulója, Bodnár Kristóf kategóriájában 1. helyezést ért el, valamint Jászai Jázmin 6.osztályos "szentannás" is méltón képviselte intézményünket. Jómagam a 3-4. osztályosok gyönyörű szavalatait zsűrizhettem, valamint gyermekem a Szent Imre Katolikus Általános Iskola hetedikeseként szintén részt vett ezen a rangos eseményen. Köszönjük Főtisztelendő Palánki Ferenc Püspök Úrnak, Németh István püspöki titkár Úrnak, Kardos György hitoktatási koordinátornak és minden közreműködőnek, akik ennek az eseménynek a megvalósításában részt vettek! Külön köszönetemet fejezem ki Baltighné Kozma Marianna tanárnőnek a felkészítő munkájáért, amellyel immár többedszer segítette Bodnár Kristóf tanulónkat az eredményes szerepléshez!

Szép eredmények a Szép magyar beszéd versenyen

Az elmúlt napokban sok diákunk áldozott a magyar nyelv oltárán, hiszen a hagyományosan megtartott, a Himnusz születésnapja okán megrendezésre kerülő kultúra hete rendezvényein sokan bizonyították rátermettségüket a hangos olvasás, a szép magyar beszéd, a szövegértés és a helyesírás területén.

Ezeken a versenyeken kimagasló teljesítményt nyújtó diákjaink számára lehetőség nyílt arra, hogy az egyházmegye fenntartásában lévő iskolákban tanuló, tehetséges kortársaikkal összemérjék előadói képességüket

Erre került sor a napokban a Szép magyar beszéd, ismertebb nevén a Kazinczy- verseny kerületi fordulóján Nyírkércsen, a Petőfi Sándor Általános Iskolában, ahol Boros Vivien 5-6.-os korcsoportban és Mokánszki Milán a 7-8.-osok mezőnyében mutatott be egy hozott és egy kötelező szöveget a zsűri előtt.

Mindketten szépen, hűen, érthetően tolmácsolták híres íróink gondolatait, érzéseit, amiért jeles osztályzatokat és dicséreteket kaptak. Mokánszki Milán 7.a osztályos tanítványunk pedig az igazán ígéretes 3. helyezést is megszerezte.

Mindezt a teljesítményt megismételve szintén a bronzérmet hozta el Milán a Kazinczy Ferenc Általános Iskolából, ahol az immáron ötödszörre megrendezésre kerülő területi prózamondó versenyen illusztris zsűri ítélte oda ezt a helyezést is.

Hetedikes diákunk ezt az eredményt a hozott szöveg, Fekete István: A könyv című művének részletével és a zsűri által választott szöveg Kováts Dániel: Csak ön után? című alkotásának egy hosszabb szakaszának értő olvasásával érte el.

A Szép magyar beszéd verseny területi és kerületi fordulóin szerepelt tanítványaink tehát bebizonyították, hogy az anyanyelvvel való foglalkozás hálás és mindannyiónk fontos feladata, s ha mindez tehetséggel is párosul, nem maradnak el az eredmények sem.

Szeretettel gratulálunk a versenyzőinknek!

 

Baltighné Kozma Marianna – felkészítő tanár

"Szép magyar beszéd" kerületi versenyen szerepeltek tanítványaink Nyírkércsen

Tanítványaink: Mokánszki Milán és Boros Vivien méltóképpen képviselték a Szent Anna Katolikus Általános Iskolát Nyírkércsen, a Kazinczy Alapítvány révén meghirdetett és a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye által támogatott " Szép magyar beszéd" kerületi versenyen. Mokánszki Milán az előkelő 3.helyezésben részesült a 7-8.osztályos kategóriában. Köszönet illeti Baltighné Kozma Marianna tanárnőt felkészítő munkájáért! Tanítványainknak pedig a részvétel és felkészülés mellett azért is jár az elismerés, mert intézményünk hírnevét öregbítik! Gratulálunk!

A magyar kultúra napjáról való megemlékezés a nyírteleki Szent Anna Katolikus Általános Iskolában

„Amit csak hall a gyermek, könnyen elfelejti.
Amit lát is, már inkább megjegyzi.
De amiben Ő maga és tevékenyen részt vesz,
az bizonyosan bevésődik az emlékezetébe.” 

  /Kodály Zoltán/

Kodály Zoltán szavaival élve, a kultúrát nem elég pusztán csak örökölni és őrizni, továbbadásához és fennmaradásához tevékenyen tennie kell a jövő nemzedékének, és ebben nekünk pedagógusoknak is kulcsfontosságú szerepünk van. Fontos célkitűzésnek tartjuk népi- nemzeti kultúránk megismertetését, továbbadását, diákjaink számára.  Kölcsey Ferenc 1823 január 22-én tisztázta le, véglegesítette a Himnusz kéziratát, melyet egy nagyobb kéziratcsomag részeként meg is jelölt. Hazánkban a magyar kultúra napját gyakorlatilag a rendszerváltás, 1989 óta, immár 23 éve minden évben január 22-én ünnepeljük. Iskolánkban évről- évre színvonalas műsorokkal, egyéni vagy csoportos produkciókkal emlékezünk meg e nevezetes napról. Erkel Ferenc 1844-ben megzenésített nemzeti imádságát idén iskolánk énekkarának énekes- hangszerkíséretes feldolgozásában hallhattuk, valamint évfolyamonként 1-1 versszakot prózai formában is előadtak alsó- és felső tagozatos diákjaink (mindegyik évfolyamra egy versszak jutott). Több éves hagyomány, hogy e jeles nap alkalmából műsorokat, versenyeket szervezünk diákjaink számára. A kultúra napja alkalmából szervezett rendezvénysorozat a Kultúra hete nevet viseli. Ezen a héten diákjaink ének, rajz, olvasás, szép magyar beszéd, szövegértés, és helyesírás versenyeken mérhették össze tudásukat, mind alsó mind felső tagozaton. Tanulóink ebben az évben is szép eredményeket értek el minden területen. Nagy öröm számunkra a diákok lelkes és odaadó hozzáállása, és pedagógusaink áldozatos felkészítő munkája az egyes versenyek lebonyolításában és értékelésében. A helyezéseket elért tanulóink regionális, valamint megyei szinten is képviselhetik iskolánkat.

2024.01.31.

Versenyek, eredmények:

Népdaléneklő verseny:

1. évfolyamon
I. hely: Madják Milán (1.a)
II. hely: Hudák Levente (1.a)
III. hely: Vadászi Edvárd (1.b)

2. évfolyamon
I. hely: Gutyán Fanni (2.a)
II. hely: Mészáros Flóra (2.a)
III. hely: Mocsár Alisa (2.b)

3. évfolyamon
I. hely: Dankó Dorka (3.a)
II. hely: Tarsoly Alexandra (3.a)
III. hely: Mészáros Luca (3.a)

4. évfolyamon
I. hely: Mocsár Richárd (4.b)
II. hely: Kósa Noel (4.a)
III. hely: Bakó Bianka (4.b)

Szervezés: Hengsperger Mónika, Gál Fanni

Felkészítő pedagógusok: Hengsperger Mónika, Gál Fanni, Nagy György

  

5-8. évfolyamon
I. hely: Jászai Jázmin (6.a)
II. hely: Tódik Panna (6.a)
III. hely: Dankó Cintia (8.a)

Felkészítő pedagógusok, szervezés: Nagy György

 

Rajz verseny:

1-2. évfolyamon:
I. hely: Száz Géza (2.b)
II. hely: Kovács Dóra (2.b)
III. hely: Madják Milán (1.a)

3-4. évfolyamon:
I. hely: Barizs Dominik (4.a)
II. hely: Ádi Norbert (4.b)
III. hely: Ugocsa Dorina (4.a)

5-6. évfolyamon:
I. hely: Boros Vivien (6.a)
II. hely: Jászai Jázmin (6.a)
III. hely: Ádám Valentina (5.a)

7-8. évfolyamon:
I. hely: Nagy Zsombor (7.a)
II. hely: Lubiczki Barbara (8.a)
III. hely: Gdovin Boglárka (8.a)

Felkészítő pedagógusok, szervezés: Szilvássy Klára

 

Az alsó tagozatos  évfolyamok legszebben  olvasói:

2. évfolyamon:
I. hely: Dankó Dorina Réka (2.a)
II. hely: Hanuszik Ábel (2.a)
III. hely: Kósa Balázs (2.b)

3. évfolyamon:
I. hely: Gutyán Máté Mihály (3.a)
II. hely: Dankó Dorka Ramóna (3.a)
III. hely: Nádasdi Róbert Ervin (3.b)

4. évfolyamon:
I. hely: Mocsár Richárd (4.b)
II. hely: Lovas István (4.a)
III. hely: Üveges Jázmin Hanna (4.b)

Felkészítő pedagógusok, szervezés: Nagyné Sipos Valéria

Szövegértés, szövegolvasás verseny:

5-6. évfolyamon: 
I. hely: Szalanics Tibor (6.a)
II. hely: Mező Tamás (6.b)
III. hely: Krepcsik Laura (5.a)

7-8. évfolyamon:
I. hely: Mészáros Emma (8.a)
II. hely: Lengyel Szabolcs (8.a)
III. hely: Lubiczki Barbara (8.a)

Felkészítő pedagógusok: Baltighné Kozma Marianna

Szervezés: Nagy György

Szép magyar beszéd (Kazinczy) verseny:

5-6. évfolyamon: 
I. hely: Boros Vivien (6.a)
II. hely: Szalanics Tibor (6.a)
III. hely: Fábian Fruzsina (6.b)

7-8. évfolyamon:
I. hely: Mokánszki Milán (7.a)
II. hely: Lubiczki Barbara (8.a)
III. hely: Mező Zsolt (7.a)

Felkészítő pedagógusok, szervezés: Baltighné Kozma Marianna

 

Helyesírás verseny:

Az évfolyamok legjobb helyesírói:
6. évfolyam: Mező Tamás
7. évfolyam: Mező Zsolt
8. évfolyam: Mészáros Emma

Felkészítő pedagógusok, szervezés: Baltighné Kozma Marianna

"Ismerd meg a Szentírást!" Egyházmegyei tehetségmutató verseny díjátadása

A Szent Anna Katolikus Általános Iskola immár ötödik alkalommal adott otthont az "Ismerd meg a Szentírást!" Egyházmegyei tehetségmutató versenynek. Ünnepi eredményhirdetés keretében vehették át a helyezést elért tanulók a díjakat intézményünkben december 13-án. 

A Debrecen -Nyíregyházi Egyházmegye köznevelési intézményeinek tanulói 3-4., 5-6., és 7-8. évfolyam kategóriájában küldhették be műveiket. A versenyre nevező tanulók két pályaművet küldtek be korcsoportjaikban az Apostolok Cselekedetei jegyében. Az egyik pályamű egy memoriter, a másik egy levél fogalmazása volt a kiírás szerinti meghatározott témában. A memoriterek előadásáról videó felvétel készült, így a díjazottak előadásai és fogalmazásai egy összeállításban az iskola youtube csatornáján is megtekinthetőek lesznek.

Az ünnepi eredményhirdetésen Horváth-Bócsi Irén igazgató asszony és Kiss Tibor c. kanonok, iskolalelkész köszöntötte a tisztelt megjelenteket. A díjakat a helyezést elért tanulóknak Némethné Székely Julianna EKIF tanfelügyeleti igazgató (zsűrielnök) és Németh István püspöki titkár és hitoktatásért felelős referens (zsűrielnök) adta át.

Jutalmazás korcsoportonként:
/Kiss Tibor c. kanonok felajánlásaként/

I. díj: 50.000 Ft
II. díj: 30.000 Ft
III. díj: 20.000 Ft

Különdíj: 10.000 Ft

 

Díjazott tanulók:

3-4. évfolyam:
I. helyezett: Boros Marcell (Nyírtelek, Szent Anna Katolikus Általános Iskola)
II. helyezett: Polyák Emma (Kisvárda, Szent László Katolikus Gimnázium, Technikum, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium és Óvoda)
III. helyezett Tóth-Szilágyi Milla (Kisvárda, Szent László Katolikus Gimnázium, Technikum, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium és Óvoda)

Különdíj: Mázló-Sarkadi Nándor (Geszteréd, Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola),

Horváth Nándor (Nyíregyháza, Szent Imre Katolikus Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és AMI)

5-6. évfolyam:
I. helyezett: Kovács Bojté Bercel (Debrecen, Szent József Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium)
II. helyezett: Kertész Zoltán (Ajak, Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Bölcsőde)
III. helyezett: Papp Júlia Lilla (Kisvárda, Szent László Katolikus Gimnázium, Technikum, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium és Óvoda)

Különdíj: Tasi Lara Hanga (Geszteréd, Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola), Ginál Karola (Mátészalka, Széchenyi István Katolikus Német Nemzetiségi, Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvoda)

7-8. évfolyam:
I. helyezett: Bodnár Kristóf (Nyírtelek, Szent Anna Katolikus Általános Iskola)
II. helyezett: Tatár Veronika (Nyíregyháza, Szent Imre Katolikus Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és AMI)
III. helyezett: Orosz Zelma (Ajak, Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Bölcsőde)

Különdíj: Papp Anna Dóra (Kisvárda, Szent László Katolikus Gimnázium, Technikum, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium és Óvoda), Papp Nikolett (Mátészalka, Széchenyi István Katolikus Német Nemzetiségi, Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvoda)

A szakmai zsűri tagjai:

3-4. osztályos korcsoport: 

 • Némethné Székely Julianna EKIF tanfelügyeleti igazgató- zsűri elnöke
 • Tóthné Kolocsán Ildikó tanító/hittanár, Szent Imre Katolikus Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és AMI)
 • Kiss Erika tanító, Szent Anna Katolikus Általános Iskola

 

5-6. osztályos korcsoport:

 • Németh István püspöki titkár és egyházmegyei hitoktatási referens - zsűri elnöke
 • Dankó Mihályné tanító, Szent Anna Katolikus Általános Iskola
 • Nagy György tanár, Szent Anna Katolikus Általános Iskola

 

7-8. osztályos korcsoport:

 • Bákonyi János plébános, iskolalelkész, Szent László Katolikus Gimnázium, Technikum, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium és Óvoda -zsűri elnöke
 • Szántó Alfréd tanár, Szent Anna Katolikus Általános Iskola
 • Juhos Imre római katolikus lelkész, hittanár Szent Imre Katolikus Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és AMI)

 

Köszönjük a szakmai zsűri megtisztelő munkáját! Minden versenyző tanulónak és felkészítő tanárának gratulálunk és áldott adventi készületet kívánunk!

 

Lakatos Marianna

hittanár, versenyszervező