Szent Anna Katolikus Általános Iskola Nyírtelek

Gyermeknap a nyírteleki Szent Anna Katolikus Általános Iskolában

2022.május 27-én reggel 8 órától egészen délutánig a „szentannás” diákok rendkívüli gyermeknapi programokon vettek részt.

A reggeli közös ima után a tanulók megtekinthették a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr Főkapitányság őrző-védő kutyás bemutatóját. Majd a Magyar Honvédség képviselői három helyszínen sorakoztattak fel technikai eszközöket, akadálypályát és airsoft fegyverbemutatót , amelyen kipróbálhatták  magukat nebulóink.  A pedagógusok eközben különböző interaktív programokkal tették színesebbé a délelőttöt: hagyományos fajátékokkal, tűzharccal, vicces kekszevéssel.

A szülői munkaközösség mindeközben fáradhatatlanul gyártotta a csillám tetoválásokat és az arcfestéseket az aulában.

A délután folyamán megérkeztek hozzánk a Nyíregyházi Tűzoltóság munkatársai, akik a habpartiról gondoskodtak, fergeteges hangulatot sikerült teremteniük. A zenéről Kóder Tamás rendszergazdánk gondoskodott.

Majd egy egzotikus, interaktív állati bemutatón vehettek részt iskolánk tanulói, ahol tigris pitonnal, vadászgörénnyel és egy nagyon okos papagájjal is megismerkedhettek. Nem túlzás: tátott szájjal nézték a gyerekek a formabontó kisállat bemutatót.

A rendezvényt a Nyírteleki Polgárőrség biztosította –köszönet érte!

Felejthetetlen élményekben gazdag napunk volt, amelyből sokáig „meríthet „diák s tanár egyaránt.

                                               Judikné Lukács Enikő

                                               DÖK segítő pedagógus